petak, 9. rujna 2011.

Samsung visoka vjernost pozicija cca daje Mango GPS ruski poticaj

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/samsung-high-fidelity-position-app-gives-mango-gps-a-russian-boo/:
Korištenje telefona GPS će vas voditi prema dolje gradskim ulicama ponekad može biti drljanje iskustvo, osobito u signal blackspots (ili ako postoji blagi povjetarac). Srećom, tu je fancy novo rješenje - za neke od vas barem. Visoka vjernost Pozicija je cca posebno za Samsung Mango telefonima koji supercharges GPS modul s dva nadogradnje kako bi se pozicioniranje. Prvi iskorištava na brodu akcelerometar i kompas kako bi se Windows 7 uređaja orijentirati se na zakrčenim gradskim ulicama. Drugo je da će sada pristupiti GLONASS - ruski ekvivalent za GPS - ističući svoje mjesto da u roku od nekoliko metara. Kada se instalira, app je samo vidljiva u izborniku postavki, gdje ćete morati aktivirati. Možemo također očekivati ​​da vidi više od GLONASS u budućnosti, budući da ruski nametanje uvozne pristojbe od oko 25-posto u odnosu na bilo koji uređaj koji je u skladu sa sovjetskim standard, a proizvođači ne žele da se hit koji razmjera na lice koje mogu koristiti. Samsung WP7.5 vlasnici koji žele svaki izgovor kako bi proslavili trijumfi Gagarin, Sputnika i Laika možete pronaći app na izvoru link ispod.

Samsung visoka vjernost pozicija cca daje Mango GPS ruski poticaj prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. rujan 2011 21:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink wpcentral | izvor Tržište | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar