petak, 9. rujna 2011.

Bit.ly kvantificira internet nestrpljivost, stare veze dobili nikakve ljubavi

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/bit-ly-quantifies-internet-impatience-old-links-get-no-love/:
O internetu, mi volimo svoj ​​animiranih GIF-ova i tužno Keanu web stranice , ali koliko pozornosti su mi stvarno daje svaki link? Prema nedavnom istraživanju koje URL Shortener Bit.ly, standardna veza je kliknuo za prosječno tri sata dok ne splasne promet za 50 posto, na kraju feding daleko u zaborav. Ako govorimo o super pravovremeno vijest poput potresa udaranje istočnoj obali, ali, njegov poluživot je sitan pet minuta. Kada se URL-ovi se dijele na društvenim mrežama, traju oko 3,2 sati na Facebook i 2,8 sati na Twitter, ali oni na YouTube izdržati više od dva puta toliko dugo. Tu, link poluraspada je 7,4 sati - vjerojatno zato što je dom za Phenom bomba mema poput onog nakon odmora.

Nastaviti čitanje Bit.ly kvantificira internet nestrpljivost, stare veze dobili nikakve ljubavi

Bit.ly kvantificira internet nestrpljivost, stare veze dobili nikakve ljubavi prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. rujan 2011 07:55:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink New York Times | izvor Bitly blog | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar