petak, 9. rujna 2011.

Microsoft Cloud Ukratko isparava, lišće Do 365 milijuna korisnika bez pristupa za četiri sata

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/sZ44voOqDaY/:
internet-kill-switch

Prvi e-hit TechCrunch je tip linije na 11:32. Drugi ubrzo nakon govoreći istu stvar: glavni Microsoft oblak usluge su dolje u cijelom svijetu. Hotmail, SkyDrive, a Microsoft je nedavno pokrenula Google dokumenti konkurenta , ured 365 su svi unaccessable. Korisnici su na Twitter i naš savjet linije da izraze svoje bijes, ali onda otprilike četiri sata nakon odlaska offline, usluge su obnovljena s malo objašnjenja za svoje stanke od Microsofta.

Službene Microsoftove blogove i Twitter račune bili zauzeti gussenja mali za odnose s javnošću flare up, ali te stvari se dogoditi i bilo je malo glasnogovornika mogao učiniti, ali reći korisnicima sjesti zbijeno. Poslužitelji mogu ići dolje. Baze podataka može se obrisati. Dalekovodi mogu se smanjiti.

Oko 3:00 EST jutros usluge počeo raditi opet. Microsoft je najavio preko Windows Live blog da DNS poslužitelji su obnovljena, a većina kupaca bi trebao vidjeti usluga vraćena u roku od 30 minuta.


Tvrtka ukratko objasnio na drugom blogu koji ispad je uzrokovan snagom južnoj Kaliforniji struje, što ako pogledate zastoja, utakmice se prilično dobro. Međutim, taj post je kasnije povukao i Microsoft još nije potvrdio da je izvještaj. (Screenshot ljubaznošću ITnews AU )

To se događa da se drugi put u manje od mjesec dana da Ured za 365 siđe. Posljednji ispad trajao 3 sata i zatraži Microsoft ponuditi kupcima - morate platiti za Office 365 - 25% popusta za svoje nevolje. Nema riječi o popust ovaj put okolo.

Dakle, baš kao da, na početku dana za većinu Europe, veći dio Microsoft oblak usluge otišao u offline i obnovljeni su nekoliko sati kasnije. Svaki online usluga vidi stanke, ali ovaj najnoviji hit na Microsoft usluga je još jedan korak unatrag u prvom redu za svoje oh-tako-važan odgovor na Google dokumente. Uptime je najveće na cloud usluge i Microsoft kao posljednje vrijeme nije baš dokazala da može pružiti pouzdane usluge. Evo u nadi ostatak godine cijene bolje za Office 365.


Tvrtka: Microsoft
Web stranica: microsoft.com
Pokretanje Datum: 4. travanj 1974

Nema komentara:

Objavi komentar