petak, 9. rujna 2011.

Vestel, opseg donijeti Android igre na TV, sa "all-you-može-jesti" pretplata usluge

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/vestel-extent-bring-android-games-to-tvs-with-all-you-can-eat/:
Samo prošli tjedan Vestel bio zauzet pokazuje svoje BitTorrent Certified televiziji , a sada tvrtke teaming up s Opseg isporuke android igre na vaše sisa cijev - i to je to tako da se igrajući svoje ljubavi dna buffet. Opisao kao "prvi svjetski all-you-može-jesti Android TV igra pretplatničku uslugu", GameTanium omogućava korisnicima Vestel Smart Box set-top box za pristup paket TV optimizirane igre u udobnosti svoje dnevne sobe, koristeći svoju Android telefone kao kontrolori. Što je više, usluga Vam omogućuje prebacivanje između njih svoje računalo, mobitel, tablet ili TV bez gubljenja svoje mjesto u igri. Usluga će biti debitirao je na ovotjednoj IBC , ali ako ovu najavu je napustio li gladna za više, uvijek postoji Zlatna tor. Cijeli PR čeka vas i vaš trbuh nakon pauze.

Nastaviti čitanje Vestel, opseg donijeti Android igre na TV, sa "all-you-može-jesti" pretplata usluge

Vestel, opseg donijeti Android igre na TV, sa "all-you-može-jesti" pretplata usluge prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. rujan 2011 20:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Opseg | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar