petak, 9. rujna 2011.

Robopocalypse uskoro u kazalište kod vas, Spielberg ga ugušiti u PG

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/robopocalypse-coming-soon-to-a-theater-near-you-spielberg-to-sm/:
Robopocalypse dolazi - samo ne na način na koju biste se bojali . DreamWorks i Twentieth Century Fox su se pridružile film donošenja snaga reanimirati Daniel H. Wilson-a fiktivni (za sada) književne račun budućnosti, robot-helmed sudnjeg dana . U studiji su bačen neki tip po imenu Steven Spielberg iza objektiva ovog filmskog upozoravajuća priča, i plan za panika bejeezus iz svih nas kad premijere 3. srpnja 2013 - to je, ako ćemo to učiniti prošlost Maya kraj svijeta. Nema lijevanje spominje u projektu najava, pa ćemo nastaviti naš križ prste u nadi da će određeni tijekom dana pokazuju kauč skakač i filmska zvijezda koja je postala pilot ne uključiti u blockbuster raspirivanja straha.

Nastaviti čitanje Robopocalypse uskoro u kazalište kod vas, Spielberg ga ugušiti u PG

Robopocalypse uskoro u kazalište kod vas, Spielberg ga ugušiti u PG prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. rujan 2011 20:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink io9 | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar