petak, 9. rujna 2011.

Vodafone Xone R & D centar otvara svoja vrata u Silicijskoj dolini, želi pomoći startups rastu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/vodafone-xone-randd-center-opens-its-doors-in-silicon-valley-want/:
Verizon je to to , pa zašto ne Vodafone previše? To je pravo, ljudi, veliki crveni telco iz inozemstva je odlučio ući u zamahu stvari u Silicijskoj dolini sa svojim novim Vodafone Xone R & D centar u Redwood City, Kalifornija. Za razliku od vzw Centar Primjena inovacija samo nekoliko milja sjeverno u San Franciscu, Xone je usmjeren na identificiranje startups s potencijalnim i stavljanjem svoje ideje o brzom na proof-of-concept suđenja. Da bi to učinili, centar pruža tehničku stručnost, poslovnih savjeta i pristup svojim laboratorij kako bi se osiguralo da proizvodi su kompatibilni s Vodafone globalne 2G, HSPA i LTE mrežama. Ovaj R & D centar je također usklađen s Verizon je objekt u Massachusettsu , tako da pupi poduzetnici imaju pristup Amerike LTE infrastrukture, previše. Mi je dobio priliku da check out novi poslovni inkubator sebe, pa pročitajte na za više.

Galerija: Vodafone Xone

Nastaviti čitanje Vodafone Xone R & D centar otvara svoja vrata u Silicijskoj dolini, želi pomoći startups rastu

Vodafone Xone R & D centar otvara svoja vrata u Silicijskoj dolini, želi pomoći startupima rastu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. rujan 2011 00:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Vodafone | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar