petak, 9. rujna 2011.

Adobe predstavio novi programski alati, dodaje iOS kompatibilan streaming video opcija

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/adobe-unveils-new-software-tools-adds-ios-compatible-streaming/:
Nepečena opeka Na Međunarodni RTV konvencije (IBC) u Amsterdamu jučer, Adobe je predstavio pobio novih softverskih rješenja, uključujući i Adobe Pass, Flash Access 3.0 i Flash Media Server 4.5. Pass omogućuje kabelski operateri i druge sadržaje provideri osigurati streaming TV iz više izvora kroz single sign-on rješenje, a pristup je sadržaj zaštite platforma koja se sada mogu dostaviti streaming video na mobilne uređaje. Ali, to je Media Server 4,5 koja je prikupivši najviše pažnje iz tiska, zahvaljujući potporu iOS. Sada ne bi previše uzbuđen, još uvijek zapravo ne mogu koristiti flash na vašem iPhone. No, najnovija inačica od softver pruža mogućnost za streaming video koristeći Apple-friendly HTTP Live Streaming formatu. Dakle, još uvijek nema Kongregate za iPhone korisnike, ali partneri poput MediaPlatform sada mogu staviti web-emitiranja uživo na ipad. Provjerite PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Adobe predstavio novi programski alati, dodaje iOS kompatibilan streaming video opcija

Adobe predstavio novi programski alati, dodaje iOS kompatibilan streaming video opcija prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. rujan 2011 16:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar