petak, 9. rujna 2011.

Sony donosi novih medija koji struji kutija i ažurira Google TV hardver za CEDIA

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/08/sony-brings-new-media-streaming-box-and-updated-google-tv-hardwa/:
Jučer je bio veliki dan za Sony 4K projektor (još uvijek nema točnu cijenu, ali spominje ponavljanja da bi se pod $ 25k - znamo što si možete priuštiti da) i SAD-debi svog funky 3D kacigu , ali sada da je pod CEDIA pokazati je otvoren smo prestali svojim štand i dobio naše ruke na nekoliko drugih poslastica. U jednom kutu imamo svoj ​​Google TV hardver , ažurirani sa skoro puštanje nadogradnju na Honeycomb i prikazuje off neke istaknute aplikacije pokupila od strane Googlea. Tijekom u drugim, imamo svoj ​​novi SMP-N200 uzana. Provjerite u galeriji za nekoliko snaps od nas pawing SMP-N200 (manje od kruha okvir, način veći od Roku 2), a nakon pauze, live demonstracije Google TV prikazivati ​​Honeycomb - to nije puno, ali razmislite o ovom okus prije nego što Google nudi na tržištu i drugih Goodies oko kraja ovog mjeseca.

Nastaviti čitanje Sony donosi novih medija koji struji kutija i ažurira Google TV hardver za CEDIA

Sony donosi novih medija koji struji kutija i ažurira Google TV hardver CEDIA prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. rujan 2011 21:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar