petak, 9. rujna 2011.

Njemački sud potvrdio zabranu Samsung Galaxy tab 10,1, Apple osvaja zemlje zabranu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/german-court-upholds-injunction-against-samsung-galaxy-tab-10-1/:
Njemački sud je težio u na Apple naizgled beskonačan patenta borbi protiv Samsung, i to ne izgleda dobro za Galaxy tab korisnicima. U rješenjem izdaje danas, Düsseldorf Viši regionalni sud potvrdio prošli mjesec je preliminarnu sudsku zabranu , zabranu prodaje Galaxy tab 10,1 u Njemačkoj. Navodeći škriljevca je "minimalistički, moderni oblik", predsjednik vijeća Johanna Brueckner-Hoffmann utvrđeno je da Samsung tablet nosi "jasan dojam sličnosti" s ipad 2, čime zaslužuju zemlje zabranu. "Sud je mišljenja da Appleov minimalistički dizajn nije samo tehničko rješenje da bi tablet računalo", objasnio je Brueckner-Hoffmann, "ostali dizajni su moguće." Ranije ovog tjedna, kao što svibanj podsjetiti, Apple je osvojio zasebna zabranu protiv Galaxy tab 7,7 u Düsseldorfu, iako Samsung i dalje može žaliti na tu odluku u nižem sudu. Sud zaustavio kratka, međutim, poziva na zabranu širom EU-a protiv 10,1-inčni škriljevac, tvrdeći da je "to može biti samo nadležan za red diljem Europe zabrana za tvrtku sa sjedištem izvan Europske unije ako to poduzeće ima njemački podružnica. " Samsung, u međuvremenu, planira žaliti na presudu u viši sud, s glasnogovornik tvrtke izdavanje sada sve previše upoznat izjavu: "Mi smo razočarani s ovim rješenjem, a vjerujem da ozbiljno ograničava izbor potrošača u Njemačkoj."

Njemački sud potvrdio zabranu Samsung Galaxy tab 10,1, Apple osvaja zemlje zabrani prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. rujan 2011 07:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Computer World | izvor AFP | Pošalji |

Nema komentara:

Objavi komentar