petak, 9. rujna 2011.

Fring pokreće igrališta za grupu video chat s prijateljima ili randoms (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/09/fring-launches-playgrounds-for-group-video-chat-with-friends-or/:
Svi se sjećamo da je udaranje u chat sobama anonimnih maskiranih iza sigurnost zaslonsko ime, ali danas Fring je najavio novi način da surađuju s randoms - ovaj put s videom. Igralište omogućuje korisnicima pokretanje vlastite video chat ili se pridružiti postojećoj soba temelji na temu, s prijateljima ili potpunim strancima. Vidjeli smo četiri puta video iz app prije , ali nova značajka uzima korak dalje - slično se pridružio svratište u Google +, samo na mobilni telefon. Iako zvuči creepily Chatroulette-ish, to je besplatno (za razliku od Skype poziv skupine video) i radi na IOS i Android telefone - tako ići naprijed, uzeti svoj ​​vrhunac i vidjeti što se zapravo događa u "Voldemort je smrtonoša" kanala. Check out demo i punu PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Fring pokreće igrališta za grupu video chat s prijateljima ili randoms (video)

Fring pokreće igrališta za grupu video chat s prijateljima ili randoms (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. rujan 2011 08:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Fring | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar