petak, 9. rujna 2011.

Notifo klizi u Deadpool

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/tRyyBvlmymA/:
notifo

Notifo, YC-podlogom tvrtka smo jednom opisao kao "jednostavan mobilni obavijesti platforma za sve", je oplate prozore i naslova za deadpool.

Ideja je bila jednostavna dovoljno: Notifo bi cijevi u realnom vremenu obavijesti samo o bilo gdje - bilo da je Twitter, ili Hacker vijesti, ili Github, ili Facebook, ili bilo režanje-kompatibilan aplikacija na računalu - za svoj mobilni uređaj, davno prije je većina tih usluga su aplikacije koje bi mogle nositi tu dužnost sebe. Kasnije niz cestu, Notifo udvostručio niz svojih poslužitelja funkcionalnosti bacanje u slobodnom od korisnika do korisnika razgovor .

Nažalost, proizvod samo nikada nije uspio pronaći userbase.

U svijetu u kojem gotovo svaki servis je došao da app na svojim vrlo vlastiti, usluge kao što Notifo nažalost postao suvišan malo. U međuvremenu, natječući se alternative poput Boxcar (na cca strani) i Urban cepelin (na izdavača / strani poslužitelja) su ispunjeni u bilo kojem zaostaje praznine.

Notifo osnivač Čad Etzel kaže da je već preselio na drugi posao, dok suosnivač Paul Stamatiou preselio na PicPlum ( koje smo pokriveno ovdje ), dok prije. Notifo ostati funkcionalna do poslužitelja novac presuši - ali iz ove točke, neće biti daljnji razvoj napor.


Tvrtka: Notifo
Web stranica: http://notifo.com

Notifo je mobilnu aplikaciju i platformu koja omogućuje da bilo koji web-mjesto ili uslugu jednostavno za stvaranje mobilnih obavijesti. Iako je trenutno samo iPhone app, plan je ...

Saznajte više

Nema komentara:

Objavi komentar