petak, 9. rujna 2011.

Twitter Zatvaranje Njegova 400 milijuna dolara Srednje Ponuda sutra

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ClIJDudkauY/:
Screen Shot 2011-09-08 at 6.41.47 PM

Twitter CEO Dick Costolo potvrdila svoj ​​prvi 400 milijuna dolara tranša od 800 milijuna dolara serije G jutros, rekavši da je tvrtka je upravo zatvorena "više novca nego što sam ikada prije vidio" i stoga je u žurbi na IPO.

Cijeli niz G, koji je uključivao Yuri Milner je DST, institucionalnim klijentima, T-Rowe Price grupe sredstava, Chris Sacca i drugima, bio je podijeljen u dva dijela, prvi 400 milijuna dolara ide izravno na Twitter za povlaštene dionice i drugi 400 milijuna dolara koristiti za Kupi zaposlenika i postojećih dioničara. Financiranje vrijednosti tvrtke u ~ 8 milijarde dolara i ~ 16 dolara po dionici.

Fortune Dan Primack izvijestila ranije jutros da je druga tranša sredstava koja trenutno zatvaranja, i ​​sam potvrdio sa više izvora da je ponude za Twitter zaposlenicima završava sutra u 16:00 PST. Nema daljnjih dokumente će prihvaćen od strane kupaca nakon tog vremena.

Twitter trenutno zaposlenici mogu samo prodati 20% svojih dionica prije događaja likvidnosti, a od onoga što sam sluh puno ne odabiru prodati puni iznos koji su dopušteni za prodaju u ovaj posao. Primack javlja da postojeći investitori Spark kapitala i Union Square Ventures je ovu priliku za prodaju postojećih dionica, ali da kasnije investitori Benchmark Capital i uvid Venture Partners su do sada održane na njih.

Sredstva će izaći na one nadmetanja dionica 20. rujna.


Tvrtka: Twitter
Web stranica: http://twitter.com
Financiranje: $ 760M

Twitter, koju je osnovao Jack Dorsey, Biz Stone i Evan Williams ožujka 2006 (pokrenut javno u srpnju 2006), je socijalna umrežavanje i mikro-blogging servis koji omogućava korisnicima da ...

<

Nema komentara:

Objavi komentar