ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

TomTom otkrio Apps, stavlja Twitter, Yelp i više u ići uživo 1535 M PND

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/CniiaqYw6VY/:
TomTom-GO-LIVE-1535M_thumb

Dame i klice, ovo je ići uživo 1535 M, koji prema TomTom , prva je PND s priključenim aplikacije. Koji tvrde da nije točno svibanj biti istina, ali ići uživo 1535 M nema impresivan - koji je, impresivno za GPS - skup nestandardne funkcije kroz razne aplikacije, kao što su Twitter, Yelp, TripAdvisor, i Expedia. To su uz TomTom-a VIA povezana usluga koja uključuje cijene goriva, vrijeme i Google Local Search.

Osobni navigacijski uređaj na tržištu je izgubio mnogo od svoje groma u posljednjih nekoliko godina. Ove aplikacije su vrsta funkcije koje bi mogle imati barem privremeno usporen prijenos snage na smartphone režima. No, nažalost, ići uživo 1535 M pogađa nekoliko godina prekasno s ludim-visoku cijenu.


Većina aplikacije su ono što očekujete. Yelp i TripAdvisor, dobro, savjetuju putnike u restoranima i različitim mjestima. Twitter Apps je upleten, a samo služi kao neka vrsta auto-tweeting uređaj, automatski šalje cvrkut ili check-in Jednom kada stignete na mjesto, ne možete pročitati tweets na uređaju.

Novi ići uživo 1535 očekuje se kasnije ove godine za 299 $. Već objavljena 2535 M će se aplikacije kroz firmware ažurirati na kasnije vrijeme. Uređaja, zahvaljujući cijenu, vjerojatno će samo zadovoljiti vrlo niša na tržištu kao potrošači, koji su zapravo zainteresirani za aplikacije vjerojatno smartphone koji može povući dvostruko dužnost.



Nema komentara:

Objavi komentar