ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

Sa "Save to Pulse" Bookmark i krom Extension, Pulse ulazi Instapaper je travnjaka

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/txblPiG1v_o/:
pulse

Alphonso Labs , goluždrav tvrtka iza Pulse , divan društveni čitač vijesti za iPhone, ipad i Android uređaje koji se koriste za oko 5 milijuna ljudi , ima za cilj predstavljati izazov za jednostavan Bookmarking alat Instapaper (i niz drugih Bookmarking i 'čitanje kasnije "aplikacije).

Početak je danas debitira i Bookmarklet i Chrome dodatak koji omogućuje korisnicima da "Spremi priče Pulse 's klikom miša. Proširenja za ostale preglednike su "u djelima", ja sam rekao.

Spremanje za Pulse naravno znači da možete oznaku zanimljive priče možete naći na web-u kako bi ih pročitati kasnije na Android ili iPhone slušalica, ili ipad.

Niti jedan drugi zvona i zvizdaljkama u ovom trenutku, ali to je čisto i funkcionalan Bookmarking cca.

To je također jasno ljepušan velik dio onoga što Instapaper se ( prilično elegantno , ja mogu dodati), ali više od svega što je dobrodošao dodatak Pulse uslugu koja vjerojatno neće utjecati na Instapaper korištenje sve što je mnogo - vidim koristeći oba jedni pored drugih, zapravo.

Kao i Safari novi 'čitanje list' lice, nitko neće ubiti druge. Kao Instapaper kreator Marko Arment jednom napisao , na tržištu je dovoljno velika za više suvremenih Bookmarking usluge napredovati.


Tvrtka:
PULSE VIJESTI (Alphonso LABS)
Web stranica:
http://www.pulse.me
Pokretanje Datum:
2010/01/03
Financiranje:
$ 9.8M

Alphonso laboratorija pokreće viziju stvaranja najbolje vijesti doživljaj čitanja na mobilnim uređajima.

Nema komentara:

Objavi komentar