ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

Samsung kašnjenja Galaxy tab 10,1 pokretanje u Australiji zbog patenta bitku s Apple

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/29/samsung-delays-galaxy-tab-10-1-launch-in-australia-amid-patent-b/:
Samo nekoliko dana nakon što je pretrpjela pravnih prepreka na nizozemskom sudu, Samsung je sada odlučila odgoditi lansiranje svojih Galaxy tab 10,1 u Australiji, zbog svoje podizanje povrede patenta bitku s Apple. U raspravi je danas, korejski proizvođač najavio da će se suzdržati od prodaje ili marketinga novi tablet u Australiji, prije 30. rujna. Samsung je napravio sličan ustupak ranije ovog mjeseca, pristao zaustaviti prodaju svojih lista do današnje rasprave i osigurati Apple sa uzorci proizvoda najmanje sedam dana prije svojoj australski pokrenuti. Tvrtka kaže da predstavila uzoraka u četvrtak, ali Cupertinu odvjetnici inzistirali da australska verzija Galaxy tab 10,1 dalje krši na svojim patentima. Samsung, u međuvremenu, rekao je u izjavi da je priprema za pokretanje kontra-napad Down Under, rekavši novinarima da "namjerava da podnese križ tužbu protiv Apple Australije i Apple Inc o nevaljanosti patenata ranije tvrdila Apple i križ tužbu protiv Apple u vezi povrede patenata koje drži Samsung prodajom svoje iPhone i iPads. " Sljedeći formalne sudske rasprave su zakazani za 26. rujna i 29.. Stay tuned.

[Hvala, Geoff]

Samsung kašnjenja Galaxy tab 10,1 pokretanje u Australiji zbog patenta bitku s Apple prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. kolovoz 2011 04:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sydney Morning Herald | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar