ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

Samsung ChatON poruka donosi besplatne SMS na Android, IOS i BlackBerry (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/29/samsungs-chaton-messaging-service-brings-free-texting-to-androi/:
Čini se da Samsung je oko zamoči svoj ​​Prsti u mobilnom poruka na tržištu, s nova usluga pod nazivom ChatON. Trebao debi na ovotjednom sajmu IFA , app donosi texting, grupni chat i slike / video sharing ne samo Samsung Bada OS, ali iOS, Android i BlackBerry platforme, kao dobro. Prema korejski proizvođač, novi klijent će biti dostupan u dvije verzije: jedna za osnovne značajke telefone i druge, složenije varijacija koji omogućava korisnicima smartphone komentirati druge profile, slati poruke i animirani zamišljati njihove najčešće kontaktirao prijatelja, kao i prikazan iznad. Tvrtka također planira objaviti web-based verziju koja će donijeti sličan funkcionalnost računala. ChatON je trebao ići uživo sljedeći mjesec (u više od 120 zemalja i 62 jezika), ali možete pronaći više informacija na demo video i prevedene PR, nakon prekida.

Nastaviti čitanje Samsung ChatON poruka donosi besplatne SMS na Android, IOS i BlackBerry (video)

Samsung ChatON poruka donosi besplatne SMS na Android, IOS i BlackBerry (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. kolovoz 2011 06:39:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Sammy Hub | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar