ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

AT & T, T-Mobile i Verizon dati Izide mobilne mreže uplatu 100 milijuna dolara poticaj

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/29/atandt-t-mobile-and-verizon-give-isis-mobile-payment-network-a-1/:

Kako se natjecati s Google-ov novi novčanik mobilni sustav plaćanja? Pa, 100 milijuna dolara gotovine infuzije sigurno nije mogao povrijediti. AT & T, T-Mobile i Verizon planira uložiti samo da iznos u Izida , izvori rekli BusinessWeek. Taj iznos je vjerojatno da će rasti, otkako je preuzeo na Google nije mala podvig, a osobito s obzirom na novčanik već izvan zemlje, s malo zemlje partnera i podršku za MasterCard PayPass. Iako Izida prvi je napravio svoj debi prošle godine, Google novčanik, koji je bio najavljen u svibnju, jasno je preuzeo vodstvo. Izida je malo više od najviše razine web-u ovom trenutku, iako s tri nacije najvećih prijevoznika podrške, to bi moglo imati priliku nadoknaditi - pogotovo ako prijevoznici biraju ne na suradnju s Googleom, ostavljajući Sprint kao jedini bežičnih usluga. Drago nam je vidjeti neke potencijalne zdrava konkurencija za novčanik, osobito s obzirom da je u potrazi poput Google je spremna za stvaranje monopola. Očekujemo da će mnogo više da dođu na Isis ispred, ali u međuvremenu, držite na one novčanike - mobitel plaćanja može biti u budućnosti, ali za sada, papira i plastike gdje je to.

AT & T, T-Mobile i Verizon dati Izide mobilne mreže uplatu 100 milijuna dolara povećati prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. kolovoz 2011 07:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BusinessWeek | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar