ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

Minecraft programeri puštanje trailer za novu igru ​​Scrolls

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/iUpduzFMcsc/trailer-for-scrolls-from-minecraft-developers-released-at-pax-prime.ars:

Prikolica za nadolazeće utakmice Scrolls od Minecraft kreator Markus "usjek" Persson je pušten na Kotaku je danas tijekom PAX premijer. Trailer pokazuje umjetnosti stil igre, a ima karakter stvara crtež krupan ratnika da smo nakratko vidjeli doveo do života i sudjelovali u borbi.

Pomicanje je zamišljen kao križ između collectible card igre i strategije igre na ploči u kojoj igrači koriste skup svitaka s likovima ili atribute za borbu kroz svijet, s obje vrijeme i pozicioniranje svitaka pridonose uspjehu ili neuspjehu. Igra se razvija Mojang, tvrtka koja je stvorila Minecraft, te je napisao Jerry "Tycho" Penny Arcade Holkins, iako kratki trailer ne izdati njegov smisao za humor.

Na Scrolls web stranice , voditi dizajner Jakob Porser napominje da je on namjerava koristiti "sve mijenja sadržaj" u igri, i da će igrači istraživati ​​svijet, a rafiniranja njihova arsenala svitaka kako bi se povećala taktičke prednosti. Nedavno je igra došla pod vatrom iz Bethesda, razvijen od niza Stariji Scrolls, za korištenje riječi "pomiče" u svom nazivu.

Prikolica navodi da je Scrolls "dolazi na kraju", iako su posljednjih priopćenja za javnost je navedeno da je igra će biti dostupan prije kraja ove godine.

Video!
Trailer: Scrolls

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar