ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

Inhabitat tjedan u Green: Rasvjeta Superbike, kinetičke energije generatora i vibrira rukavice

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/08/28/inhabitats-week-in-green-lighting-superbike-kinetic-energy-ge/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedna najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je tjedan u Green.

To je bio epska tjedan za zaštitu okoliša vijest kao Inhabitat je izvijestio da je East Coast battened svoje smišlja protiv snagu uragana Irene , koji je stigao na tragu 5,6 potresa koji je potresao istočnoj obali iz Virginije u New York. Mi sastavio niz savjeta kako bi pomogli našim čitateljima prebroditi oluju, a mi je bliži pogled na šest nuklearnih elektrana koje su se pogođeni istočnoj obali je neobično potresa. Također showcased nekoliko nevjerojatnih primjera high-tech arhitekture - nedavno okrunjena svijetu tallest LEED Platinum zgrade i svjetski najduža tunela , koji je Rusija nedavno je najavio će span Beringovog ravno.

Govoreći o izvanredan napredak u održivom prijevozu, ovaj tjedan mi je na pogled na ono što bi mogao biti najjači električni automobil na svijetu , a donijeli smo vam snimke 200 mph Rasvjeta Superbike razbijanje brzinski rekord svjetskih zemljišta. Mi također vidio eko vozila poletjeti za zeleniji horizonte kao Oliver VTOL predstavila ultra-učinkovit zrakoplov sa 6 motora , tim inženjera u Africi grade shuttle DIY prostor u lokalnoj vrt, a leteći ParaMoto Trike skočio kroz nebo. Na temu zračnog prijevoza, vi svibanj također želite provjeriti našu šest savjeta za letenje s malom djecom (bez Benadryl).

To je bio veliki tjedan za nosive tehnologije, kao i znanstvenici predstavili snažan kinetičke energije generatora koji može stati u svoje tenisice. Mi također vidio vibrirajuće rukavica koja poboljšava performanse motora, haptički rukavica koji omogućuje slijepima da vide sa sonara, te niz antena, ugrađen odjeću koja nudi diskretan oblik hands-free komunikaciju. Na kraju, čuli smo Ashton Kutcher je predvidjeti da nosive tehnologije će biti sljedeći veliki val , a mi zajednički GL

Nema komentara:

Objavi komentar