ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

Quixey podiže $ 3,8 milijuna dolara za funkcionalnu tražilicu za aplikacije

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MQDE0COGPoA/:
QuixeyLogoWhiteBG

Quixey , Palo Alto-based startup da je izgradnja funkcionalnog tražilicu za aplikacije, danas je objavila da je zatvoren 3,8 milijuna dolara niz financiranja krugu. Investicija je vodio američki Venture Partners i Wi Harper Grupe , uz sudjelovanje Webb ulaganja mreže uz nastavak ulaganja Eric Schmidt je inovacija nastojanjima . Serija krug dodaje $ 400K Quixey odrastao u travnju od Inovacije nastojanjima, čime ukupna ulaganja do 4,2 milijuna dolara.

Mi smo svi čuli (a možda čak i izrugivati) našaliti "postoji aplikacija za to". To je zapravo prekrasan kvalitetu mobilne revolucije: Postoji stvarno je app za pravedan o sve što možete zamisliti, od poziva taksi za upravljanje raspored skeniranja na rak kože ili srce murmors. Ali, to je također neodoljiv, i potrazi za app koju želite nije lako. Tu je puno buke, i mnogo nesavršenih pristupa app pretraživanja.

Quixey ušao igra s namjerom da izgrade novi tip pretraživanje, moulded posebno za jedinstvene karakteristike u potrazi za one sveprisutan, ali ponekad nedostižan aplikacije. Njihova rješenja, skovao "funkcionalna traži", koji ne samo da skenira glavna app dućana, ali indeksira blogove, pregled stranice, foruma, i socijalne medija sučelja za izgradnju istinski cjelovitu sliku o tome što app može učiniti - kroz mišljenja, riječ usta , i demo.

Quixey tražilice omogućava korisniku tipa u upitima poput "bejzbol rezultate", i dobiti popis programa koji pružaju samo da (što se tada može se filtrirati po platforma). A najbolji dio je da tražilice suppors Windows i Mac aplikacije, iGoogle, ekstenzije, i još mnogo toga. To nije samo IOS i Android.

Iako Quixey se čini da se natječu s voli od Chomp i drugih, početak je također dodana vrijednost prijedlog da bude u mogućnosti na vlast tražiti druge aplikacije i web stranice - baš kao što je Google - kako bi se širiti svoju tražilicu na stranice trećih osoba kroz Web.

Ne tako iznenađujuće, dakle, da Eric Schmidt je inovacija nastojanja ulaže u velikom app alat za pretraživanje. Dovođenje u izvan info i podatke iz blogova, pregled stranice, i šire, stvarno dodaje dodatni sloj dubine do cca pretraživanje (osobito u biti platforma agnostik), baš kao i napajanje pretraživati ​​web stranice daje Quixey priliku na ljestvici i postati pomiješana s vrlo stranicama ga indeksira. Pokretanje će koristiti svoj novi ulaganja nastaviti osiguranje partnerstva s app trgovinama i drugim velikim treće strane app sredstava, a prema Quixey momčad, postoji više od 25 potencijalnih partnerstva u cjevovod. Više partnera, učinkovitiji tražilice postaje.

To je zanimljiv novi pristup, ovaj "funkcionalna Traži", i iz mog iskustva dosad, radi kao reklamirao. Zvoniti u javite nam što mislite. Više o Quixey ovdje .


Nema komentara:

Objavi komentar