ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

Cisco preuzima Maker suradnji softver Versly

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Ezem3mwCHMg/:
versly

Cisco je jutros objavila da je stekla San Franciscu pokretanja Versly , u privatnom održan tvrtka koja razvija suradnju alata koji integriraju u Microsoft Office aplikacijama.

Financijski uvjeti stjecanja nisu objavljeni, ali sve Versly zaposlenici će biti integriran u Cisco Group suradnji softver (CSG) nakon dovršetka akvizicije.

Versly gradi dodatke koji omogućuju skupine ljudi da surađuju oko sadržaja u Word dokumentima, Excel proračunske tablice, prezentacije programa PowerPoint i e-pošte.

Od izgleda od toga, usluga je još uvijek u privatnom beta, tako da je ovo brzo izlaz za Versly.

Evo kako Murali Sitaram, potpredsjednik i generalni direktor CSG, Cisco, parcela stjecanja:

"Suradnja je prioritet u Cisco. Ovom akvizicijom smo jačanje naše suradnje ponude i poboljšanju korisničkog iskustva tako integrirajući društvene tehnologija u poslovne aplikacije pojedinaca i timova koristiti na poslu. "

Versly je softver će se integrirati u ponudu kao što su Cisco Quad, Jabber i WebEx.

Prema svojim CrunchBase profila , Versly je podržalo sjeme financiranja uskrisio od Accel Partners, Baseline Ventures, 500 startups i nekoliko anđela investitora, uključujući Scott Dietzen, Kenny Van Zant, Jonathan Katzman i Rasool Rayani.

Tvrtka je započela bivši BEA i Sun exec Benjamin Renaud i bivši Yahoo-er Erik Eccles . Ostatak momčadi je detaljno ovdje .


Tvrtka:
VERSLY
Web stranica:
http://www.versly.com
Pokretanje Datum:
2009

Versly integrira u programu Word, Excel i PowerPoint što ga čini lako za grupe da ostanu organizirani i na stazi - uvijek i svugdje.

Saznajte više

Nema komentara:

Objavi komentar