ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

Budući da je pravo

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/U9IG3a6qzpM/:
lincoln

Jedan od Steve Jobs 'najrazorniji talenata je u znajući kada je u pravu. Do on mislim on i njegov tim talentiranih dizajnera, inženjera, opskrbnog lanca wranglers, i tehnolozi. Stalni maziti kad alternativa je gore je teško potez, ali Apple pod Jobs je napravio zaštitni znak.

Uzmite iPhone 4 i poznati pao pozive krize. Poslovi odgovorio isporukom softver krpa, u odnosu na druge konkurentske problema Ponuda, pružajući besplatnu slučaj s onima koji su već kupili bi telefon, a što se bave Verizon riješiti pravi problem: AT & T. Možete vidjeti riješiti u strategiji. To je ono što smo otkrili, to je ono što ćemo učiniti, mi kladiti ćete držati s nama. Bio je u pravu.

Isti skladu s rekord tvrtki. Jesu li oni žele i dalje krvarenje prihoda i uništiti razlog za izgradnju podršku za nove talente? Ili su se žele prihvatiti strategiju koja će im dati neke pomoći u prelasku na digitalnu budućnost po cijeni snažan partner koji ponekad činilo kao vratar. Kojima se temelji izračun je spoznaja da nitko drugi u tehnologiju poslovanja stajao šanse za usmjeravanje oko kartela i ide izravno na publiku.

Tijekom godina jer se vratio u Apple, pa čak i prije nego što sa sljedećim stroj, poslovi utvrđeni markeri iz koje ne bi povlačenje. Diskete su jednostavno poziva, kao i audio i video datoteke osvaja formatu. CD su sljedeći, a potom brzo DVD-a, kao i TV i filmske medije ugasila fizičke pohranu modela. Ali kao s WiFi na iPhone, uvođenje umreženih za pohranu kao zadani medij vozio buildout tih tehnologija.

To je neki težak da biste dobili AT & T WiFi pustiti u bazu platforme. Prijevoznik ispravno zaključio da bi to stavio pritisak na SMS-gotovina krava, a koja se zahtijeva ograničenja na 3G korištenje propusne moći za preuzimanje glazbe, video i aplikacije u povratku. Čak i tako, e-mail i web surfanje duhati kroz očekivanja, prisiljavajući društvo za izgradnju svoje mreže kao brz kao što je mogao. Antennagate je u stvarnosti više o transformaciji telefon prijenosno računalo.

Nakon Android telefone pokazali iste uzorke korištenja, Jobs je zadržao pritisak na s ipad, ponovnog PC kao mreža-centric uređaj sans DVD pogona, pa čak i adresabilni hard disk za sve namjere i svrhe. Opet isključenje Bljesak je bio tvrdoglav događaj na početku, ali ubrzo je postalo jasno da Apple je redefiniranje laptop OS oko nove platforme, app, koji wrappered oko preglednik, a ne obrnuto. Isključivanjem plug-ins i istovremeno otvaranje HTML 5 kao niže razine dev okruženju, Jobs je uzeo prednost od android natjecanja za podizanje propusnost ulozi opet.

Mnogo je izrađen od AppStore uvjete za uzimanje 30% od pretplate, ali čuvajući HTML 5 alternativnih radnih mjesta u stvari tržištima app modela u usporedbi. iCloud slabi Android otvoriti argument po untethering preuzimanjem iz desktop stroj, a istovremeno destabilizira cijeli koncept stolnih i prijenosnih računala, kao i na kraju. Floppy, disk, 3G, OS, datotečni sustav, evidencija, preuzimanje - svaki lynchpin je zastarjela u korist oblaka domaćin napredne bogate klijentske platforme. Većina impresivno, Jobs zaglavi na model premium cijene dok ostatak tržišta bio prisiljen prestići i izgubiti na Appleov krpa s dobavljačima volumena.

Nedavna događanja naglasio snagu inovacije, izdanje, ostati pri svome modelu. HP-ova predaja o hardveru je što više o cloud computing kao što je o ipad, ali Google Motorola stjecanje je jasan signal da publika neće napustiti aplikacije. Kolaps televizijskih mreža je već u tijeku kao i studija nastojala izbjeći rekord tvrtki sudbinu, ali ipad poslao je ov

Nema komentara:

Objavi komentar