ponedjeljak, 29. kolovoza 2011.

NEC Mediji: navodi se u izvješću Svjetske najtanji smartphone na putu u SAD

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/c0Vp1OBZWTM/:
Picture 9

Povratak u proljeće, da smo proveli nekoliko postova koji pokriva Mediji N-04C od NEC Casio Mobile , Android telefon tvrtka naziva "najtanji smartphone". Budući da samo 7.7mm tanki, ona pobjeđuje Galaxy S II , na primjer, i na 105g, to je vrlo lagana, previše.

Najavljen je NEC Casio u veljači ove godine, slušalice je prodavao i kad je hit na japanskom tržištu nekoliko tjedana kasnije (do sada, 500.000 je prodano).

A prema Japanu najveći poslovni dnevni list Nikkei, tvrtka je sada spremna dovesti Mediji u SAD-u, potez nekako najavio je prošle godine već (NEC Casio Mobile je osnovana u 2009, nakon NEC, Casio i Hitachi spojene svoje poslovanje mobitela ) .

Detalji su rijetki u ovom trenutku, ali to izgleda kao Amerikanci će dobiti modificirana verzija telefona. U Japanu se, NEC Casio slijedio s N-06C [JP] ovo ljeto, model koji je malo deblji (7.9mm), ali voda-dokaz.

Japanski model:

Nikkei kaže u SAD-u, Mediji će vjerojatno biti dostupna putem Verizon (Casio je partner u prošlosti) i "drugih prijevoznika". NEC Casio ima za cilj udvostručenje isporučenih mobitela izvan Japana na 1,8 milijuna u fiskalnoj 2012.

To recap, Media N-04C nudi 4-inčni LCD zaslon osjetljiv na dodir s 480 x 854 rezolucija, Android 2.3, 5.1MP CMOS kamera, utor za microSDHC kartica, Wi-Fi, itd. Očekujte digitalni TV tuner, e- novčanik funkciju, i infracrveni port da se axed u SAD-verziji, međutim.



Nema komentara:

Objavi komentar