subota, 9. srpnja 2011.

Verizon gura najnovije Thunderbolt izmjena: rješava pitanja ponovno, ubija slobodan koji se kreće Hotspot

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/09/verizon-pushes-latest-thunderbolt-update-solves-reboot-issues/:
Nemojte se ponašati kao Verizon nije vas upozoriti : za Thunderbolt vlasnici koji vide dostupne nadopune softvera pop-up na njihov telefon večeras, oni će biti postavljeni squarely između stijena i visokih stijena. Zašto? S jedne strane, Froyo OTA ažuriranje obećava ništa slučajnih reboots , poboljšati i popraviti povezivanjem podataka Bluetooth Otkriće način pop-up prozora. S druge strane, dodaje pomaže u bloatware (V KALUP Glazba, V CAST Video i moj Verizon), dok je ubijanje požuda, vrijedan slobodan koji se kreće Hotspot značajku. Ne kao prijevoznik ikada rekao da bih se drugačije doći početkom srpnja, ali to je sigurno slučaj branje vaše otrov ovdje. Ako T-vijak čini se da zuji zajedno sasvim u redu, vjerojatno bih izbjeći potrebu za ažuriranje na najnoviju graditi. Ako je ponovno podizanje sustava kao mi govoriti, dobro ... sretno povlačenjem da se aktiviraju.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Verizon gura najnovije Thunderbolt izmjena: rješava pitanja ponovno, ubija slobodan koji se kreće Hotspot prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. srpnja 2011 2:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Android policije | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar