subota, 9. srpnja 2011.

Nemojte ga zovu PivotPlz: PicPlz Spun off kao kombinirana tehnika Labs priprema svoj sljedeći proizvod

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/L7l7_BDcTuE/:

Kada Mješoviti Media Labs podigao 5 milijuna dolara krug u studenom prošle godine, to podigao dosta obrve. Uostalom, novac je došao iz Andreessen Horowitz, VC tvrtka koja je poduprla Instagram . Da bi se pošteno, oni podupiru Instagram kada je još bio poznat kao Burbn - prije nego je postao ono što je sada masivno popularnim foto-sharing app. Ipak, nema dvojbe da je kombinirana tehnika Labs 'PicPlz proizvod je izravan konkurent. I Andreessen Horowitz jednostrana s njima, dok Instagram naći druge investitore .

No, kao i Sarah navedeno u to vrijeme , Andreessen je ulog nije bio toliko protiv Instagram, kao što je kladiti se na Mješoviti Media Laba osnivač Dalton Caldwell . Caldwell, koji je prethodno osnovao imeem, je rekao da imaju široku viziju za tvrtke izvan dijeljenje fotografija. PicPlz je samo prvi proizvod utjecati na ono što su stvaranjem. I dok je postigla umjeren uspjeh, on nije vidio uspjeh Instagram ima u pogledu korisnika . A sada Mješoviti Media Labs je preselio na njihov sljedeći proizvod, mi smo naučili.

Naime, PicPlz je preden off kao zasebna tvrtka koja će voditi Ali Aydar , bivši izvršni kod Napstera, imeem, i da, Mixed Media Labs. Imali smo bili ročište za nekoliko tjedana da PicPlz bio kupac za oko potencijalne novca bavi kao kombinirana tehnika Labs tražio da se usredotočite na ono što je sljedeći. No, u konačnici, odlučili su da se jednostavno spin off PicPlz kao zasebna tvrtka zadržavajući neke vlasništva.

Posegnuo za komentar, Caldwell je potvrdio PicPlz spin-off, ali je odbio kako bi razgovarali o sporazumu i dalje izvan izrazio oduševljenje što je njegov tim radi na sljedeći.

Dakle, što je kombinirana tehnika Labs radi na sljedeći? Svi znamo za sigurno je da je u istoj razini s početni cilj široke ideja u app prostoru. Naime, mi smo također čuli da će se usredotočiti na snažan poslovni model od prvog dana, za razliku od PicPlz.

U međuvremenu, PicPlz će živjeti na kao uslugu, ali Caldwell i ostatak Mješovitog Media Labs tim neće biti uključeni bilo koji više.

Odmak od PicPlz dolazi u zanimljivo vrijeme u mobilnim dijeljenje fotografija prostor. Dok Instagram i dalje da se dobije korisnicima brzo, ostali igrači kao što su Put i boja su pripreme druge proizvode kao dobro. Put je nedavno lansirao svoj ​​prvi "zajednički" - hipster / Dr. Dre jezik za "stranu projekta" - S . Boja Labs, u međuvremenu, je rekao da se priprema potpuno novi app nakon Boja nije uhvatiti na na način na koji su se nadali.

Nema komentara:

Objavi komentar