subota, 9. srpnja 2011.

Elektronski instant kamere barem dobiva 'elektronički' i 'kamera' dijelova desno (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/09/electronic-instant-camera-at-least-gets-the-electronic-and-ca/:
To je teško zamisliti u ovo doba instant elektronske zahvalnost, ali strpljenje se da se vrlina, i sjedi još tri ili tako minuta dok čarobnu kutiju tiskana do slike našeg sličnosti vjerojatno ne čini kao sve što mnogo posao. Niklas Roy, koji je dao svijetu skup robotskog zavjesa prošle godine, nudi se vjerojatno mistitled Electronic instant kamere, atavizam one dane, zahtijevaju svoje predmete da mirno sjedi kao da ispisuje svoju crno-bijela slika na papiru primitka. Zbog jadan interne memorije (1KB), fotoaparat se može sjetiti jednu liniju na vrijeme, damping prethodne jer bilježi sljedeći. Možda možete koristiti vrijeme koje je potrebno da se kroz pucao za malo self-odraz - ili možete samo gledati YouTube video, poput one nakon prekida.

Nastaviti čitanje elektroničke instant kamere barem dobiva 'elektronički' i 'kamera' dijelova desno (video)

Elektronski instant kamere barem dobiva 'elektronički' i 'kamera' dijelova desno (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 9. srpnja 2011 1:00:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Niklas Roy | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar