subota, 9. srpnja 2011.

Spotify može pokrenuti sljedeći tjedan u SAD-u, konačno prestati drobljenje nade i snove

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/spotify-may-launch-next-week-in-us-finally-stop-crushing-hopes/:
Spotify
Nakon bezbroj teases i slomljena snove, Spotify konačno čini oko spreman za lansiranje ovdje u SAD-u. Ranije ovog tjedna streaminga medijskih usluga debitirao odredišnu stranicu za nadu američke kupce i tvrtka ima ugovore na mjestu kako bi se omogućilo strujanje iz Universal Music Group, Sony Music i EMI. Prema insidera u kontaktu s Wall Street Journal, Europa omiljena pretplatu glazbeni program će konačno biti otvaranje vrata onima zamotan u crvene, bijele i plave sljedeći tjedan. Naravno, ništa od toga je potvrdio i, s puno drugih koji imaju priliku za ulazak na tržište, to je jasno, ako Spotify je grom je ukraden prije nego što je mogao čak i podignite digitalni vrata.

Spotify može pokrenuti sljedeći tjedan u SAD-u, konačno prestati drobljenje nade i snove prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. srpnja 2011 20:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Wall Street Journal | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar