subota, 9. srpnja 2011.

Kornjača Plaža Xbox Chat adapter dobiva ruke na liječenje, krasno untethers brbljav igrače

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/turtle-beach-xbox-chat-adapter-gets-the-hands-on-treatment-admi/:
Kornjača Plaža Xbox Chat adapter
Natrag na E3, Kornjača Plaža predstavio svoj ​​žice ridding Xbox 360 Bluetooth adapter u paketu Chat sa svojim XP500 slušalice (re-badged PX5 ), ali nije bilo računa o tome kako dongle izvodi. To je sada promijenila zahvaljujući Joystiq , koji je dobivši svoje sreće rukavica na jedan od deset prototipova. Spoiler: oni stvarno uživate malog čovjeka. Kvaliteta glasa je prijavljen kao "odličan", a uređaj se lako paru sa slušalicama. Nema neugodno kabel za punjenje potrebno bilo kao XBA sokova od kontroler, ali samo vrijeme će reći kako je taj život utjecaji baterije. Veliki peckanje kritičari otkrili da je njegova jedan gumb, koji djeluje kao isključivanje / uparivanja i on / off prekidač, bio je često-angažiran slučajno - očito nije idealno za newb trash-razgovarate. Naravno, to nije potpuno bešavne kao Tritton je službeni kopa, ali Xbox aficionados svakako bi trebao biti stoked o uskoro ima mogućnosti da jarku one chat kabeli za dobro.

Kornjača Plaža Xbox Chat adapter dobiva ruke na liječenje, krasno untethers brbljav igračima prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. srpnja 2011 21:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Joystiq | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar