subota, 9. srpnja 2011.

Sada možete koristiti LinkedIn za boravak do datuma na koji je sve angažirala (i ispalio)

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/YMDnHnt9JnI/:

Danas, LinkedIn prošao myspace postati drugi najveći društvena mreža u SAD-u LinkedIn je vidio val u prometu jer je otišao javnosti svibnja i dostigao all-time high od 33,9 milijuna jedinstvenih posjetitelja u lipnju.

Iskorištavanjem profesionalne socijalne mreže i dalje rastu, Roger Lee , suosnivač PaperG , ima izgrađen kul malo uslugu pod nazivom, podesno, posao promijeniti Obavijesti . Kao što ste možda već pogađate, Lee je usluga omogućuje vam da pratite i primajte obavijesti kada jedan od vaših kontakata LinkedIn promjene radnih mjesta.

Kao takav, servis omogućuje korisnicima držati tabulatori na "osobe od interesa", bilo da se radi pokretanja osnivača, rukovoditelji, kako bi saznali kada su ostavku, dobiti poširan, ili su acui-najmi. Usluge također će vjerojatno biti korisno business-to-business startups i tvrtkama koje prodaju svoje proizvode na druge poslove, kao što im omogućuje da otkriju kada njihovi saveznici su promiču ili premjestiti u odlučivanju uloga, na primjer. To je također jednostavan način da ostanu do datuma na svoje profesionalne mreže i čestitam svojim prijateljima i kontakti za otimajući se taj posao da ste imali oči.

Lee se LinkedIn API za izgradnju stranice, ali nije povezan s LinkedIn na bilo koji način, iako on kaže da mu je kontaktirao LinkedIn djelatnici, koji su izrazili interes u mjestu.

Naravno, nije svatko ažuriranja svojih LinkedIn profile odmah nakon promjene posla, pogotovo za one koji su bili pusti, a tu je uglavnom neki vrijeme kašnjenja između poslu promjene i odgovarajuće ažurirati na LinkedIn, ali je još uvijek najbrži način da saznate o kontakata karijere poteze.

Korištenje stranice je jednostavno, a postavljen je brzo: Korisnici jednostavno unesite svoju e-mail adrese za primanje obavijesti, odabrati LinkedIn veze žele pratiti, a Bada Bing, Bada bum, spremni ste za praćenje.

Iako posao promijeniti Notifier samo pokrenuo prije nekoliko dana, mjesto je već praćenje više od 300.000 profila, a nastavlja se dodati swaths profila svaki dan. Iako Lee nije bio u mogućnosti dati mi dobar kvar korištenja analitika prilično ipak, on je rekao da je site već postao popularan među startups, prodaja i biz dev rukovoditelji, regrut, i čudo, LinkedIn zaposlenika.

Lee je rekao da je već pitanje LinkedIn ako on će biti zainteresirani za odlazak na posao za njih, ali on nema namjeru napuštanja PaperG. ( Mi pokrivene PaperG u kolovozu .) Do sada, obavijesti dostupne su samo putem e-maila, ali ovisno o ranom povratne informacije od korisnika i potražnje, Lee može dodati dodatne obavijesti kanale prometa povećava.

To je odličan alat, i to daje TechCrunch pisaca drugi način držati tabulatori na sve što je prema gore mobilni profesionalci vani, tako da se vratim na posao. Budući da ćemo biti promatranje.

Update: Čini se slična usluga je također pokriven danas na Boston.com koji je poput Joba Promijeni Obavijesti, ali za regrut. Tvrtka se zove Bullhorn (kao što je softver oni čine), a značajka zove Radar, koji "nastoji prepoznati talent prije toga talent aktivno u potrazi za

Nema komentara:

Objavi komentar