subota, 9. srpnja 2011.

Neslužbeni Swype luka nuždu svoj put do iOS, slajdove u bjekstvo iz zatvora preko radara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/swype-unofficially-makes-its-way-to-ios-slides-in-via-jailbreak/:
Swype Jeste li konačno koristiti JailbreakMe osloboditi svoj ​​iPhone? Pa, ako ste i bolesni i hijerarhijom u svom virtualne tipkovnice, onda Andrew Liu novi Swype iOS priključak može uvrijeđenost Vaš interes. Iako je aplikacija je još uvijek u najranijih faza - verzija 0.1.0, da budemo precizni - možemo potvrditi to radi, ali je se nas dvije preuzimanja putem repo s Cydia i funkcionalnosti pokazale ograničen. Mi smo bili u mogućnosti ukrasti riječi u pre-naprćen aplikacije kao što su Poruke, Mail i pretraživanje, ali nije imao sreće sa Safari ili drugima koje smo preuzeli. Nadalje, Swype je sve važne plavo trag-line je odsutan, a naše riječi nisu uvijek izaći kao što se očekuje. Liu je navedeno na Twitteru da je trenutna izdanje je još uvijek beta i da će se to sprucing uskoro, au međuvremenu, javite nam kako se ukrasti, tipkati ide u komentarima, ako se odlučite ga instalirati.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Neslužbeni Swype luka nuždu svoj ​​put do iOS, slajdove u bjekstvo iz zatvora preko radara prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. srpnja 2011 17:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Svi Tech Povezane , Tech Latice | izvor @ WyndWarrior (Twitter) | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar