subota, 9. srpnja 2011.

Kinect hack obećanja da ćete nositi cvjetnih suknje, a vi ćete kao da (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/07/08/kinect-hack-promises-youll-wear-flowery-skirts-and-youll-like/:
Nemojte se sramiti sad: koja od vas ne voli pljačkali svoje majke ormara i pokušava joj Paisley haljine i velur trenerke? To je više ili manje ideja Virtualni svlačionica, Kinect hack koji slavine u tajne uzbuđenje šulja u drugih ljudi boudoirs. Za razliku od nekih drugih trgovačkih hack smo vidjeli, cca nadilazi samo piling na 2D komada, ali koristi 3D modela, tako da predmeti kalup za svoje udove, a sjene i nabore u virtualnom tkanina mijenja kao što čistiti perje za kameru. To sve dolazi zahvaljujući posebnim fizike motor, dok je sama aplikacija je napisana u C #, zajedno sa Microsoft XNA alata. Arbuzz, skupina koja je sanjala ovo gore, kaže projekt je još uvijek rad u tijeku, iako možemo vidjeti, također, se koriste za ublažavanje onih koji su alergični na trgovačkim centrima. Do tada, samo ćete morati podmiriti za promatranje nekih drugih tipa rad koljena duljine suknje.

Nastaviti čitanje Kinect hack obećanja da ćete nositi cvjetnih suknje, a vi ćete kao da (video)

Kinect hack obećanja da ćete nositi cvjetnih suknje, a vi ćete kao da (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. srpnja 2011 23:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hack Day | izvor Arbuzz | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar