petak, 27. svibnja 2011.

ZiiLabs predstavio Jaguar obitelji Honeycomb tablets za OEM da proždiru

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/27/ziilabs-unveils-jaguar-family-of-honeycomb-tablets-for-oems-to-d/:
Samo nekoliko tjedana nakon što je otkriće njegova ZMS-20 i ZMS-40 StemCell procesora, ZiiLabs sada je dizajnirao novu obitelj lista da ih kući. Razvijeni s OEM tržište u vidu, tvrtka je novi Jaguar Honeycomb tablets dolaze u dvije pasmine - jedan sa sedam-inčni LCD 1024x600, a drugi s deset-inčni zaslon 1280x800. Za razliku od svojih prethodnika ZiiO , te 64GB sijamski blizanci poziv za kapacitivni i buntovna zaslon osjetljiv na dodir sposobnosti, podršku OpenGL ES 3D grafiku i 2,0, kao što možete vidjeti na slici iznad, značajka prednji i stražnji-okrenut pet-megapixel kamera. I, naravno, tu je dual-core ARM Cortex-A9 ZMS-20 ili quad-core ZMS-40 im pomaže presti desno uz, kako takta u na 1,5 GHz. Dvije Jaguari će biti uncaged na idući tjedan Computex sajam u Tajvan, ali možete pronaći više informacija u PR koji te čeka nakon pauze.

Nastaviti čitanje ZiiLabs predstavio Jaguar obitelji Honeycomb tablets za OEM da proždiru

ZiiLabs predstavio Jaguar obitelji Honeycomb tablets za OEM da proždiru prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 svibanj 2011 11:29:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor ZiiLABS | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar