petak, 27. svibnja 2011.

T-Mobile G2x doživljava pitanja ponovno podizanje sustava, Gingerbread može biti lijek

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/27/t-mobile-g2x-experiencing-reboot-issues-gingerbread-may-be-the/:
Spremni za dobru priču? Okupljaju oko, djeca, imamo intrigantan jedan udio. T-Mobile G2x uživa u svojoj udio kontroverze ovaj tjedan što se tiče o patrijarhatu telefon doživljava slučajnih ponovno podizanje sustava. Naša saga počela je u srijedu, kao što smo dobili savjete o G2x uzimajući izdvajali iz dućana zbog "kvaliteta brige." Mi smo potvrdili ni inventar na zalihi, ali T-Mobile e-poštom nam negira da je bilo razloga za to osim velike potražnje. Uz telefon se toliko popularna, to je dovoljno fer, zar ne? Ne tako brzo.

Kako se ispostavlja, naša priča ne prestaje. Dobro sastavljeno priopćenje je poslao objašnjava, "mali postotak kupaca su komentirali o mogućim poboljšanjima i radimo s LG za isporuku softvera." Malo daleko od potvrde ponovno podizanje sustava pitanja (ili bugove bilo koje vrste, za taj tvar), ali to je osvježavajuće da čuju neke vrste priznanja najmanje. T-Mobile nisu dobili određene na ono što oni "moguća poboljšanja" može značiti, ali prijevoznik je također ponovio planove da naletjeti borac telefon do Gingerbread "do ljeta" - možda rješavanje bugova u isto vrijeme. Kraj naše priče još nije napisana, ali smo sigurni da se nadam da je sretna.

T-Mobile ponovno doživljava G2x pitanja, Gingerbread može biti lijek prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 svibanj 2011 09:51:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PC Mag , TmoNews | izvor Twitter (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar