petak, 27. svibnja 2011.

Telecommuniations uređaj za gluhe dobiva kači na rotacijski telefon, sjeckan to trčanje Zork

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/27/telecommuniations-device-for-the-deaf-gets-hitched-to-a-rotary-p/:
U današnjem epizodi " No, hoće li to pokrenuti Zork ? " momak po imenu Ulysses dobio berba igre će se prikazivati ​​na TDD (telekomunikacijski uređaj za gluhe) - projekt je izgrađen za show off na Bay Area Maker faire prošlog vikenda. U potez uistinu poštovanje, on lovi dolje rotacijski telefon podigla izravno iz doba kada je bio na Zork svojih najpopularnijih (da bi se krajem 70-ih / ranih 80-ih). Zatim, on mijenjati modem kako bi akustički kombinaciji TDD mogao biti sučeljem - emitira sporo 45,5 bod kako bi ga lako za čak dosadan čitatelje kako bi se, u jednom retku u isto vrijeme na TDD uske zaslonu. Nekada je to bilo razvrstano, stvari nisu baš glatka jedrenje kad Ulysses počela dolikuje komprimirane Zork priča datoteke u sustav. Isprva, on je pokušao koristeći Arduino Pro i Arduino Mega, ali je utvrdio da niti su dovoljno memorije za smještaj komprimirane datoteke Zork priču. U konačnici, on je uzeo drugačiji čavlić i naselili se na Ugradivi FitPC . Mi bi ljubav ništa više nego da biste vidjeli ovu stvar u akciji, ali u zamjenu za video mi visoko predlažemo rezbarenje iz nekoliko minuta i na temelju uvida Ulysses 'foto blog na izvor link.

Telecommuniations uređaj za gluhe dobiva kači na rotacijski telefon, sjeckan to trčanje Zork prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 svibanj 2011 10:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hack Day | izvor Dial-A-grue | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar