petak, 27. svibnja 2011.

Sony Ericsson Xperia pojačava Luk i igrati na 2.3.3, uključuje Facebook integracije

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/27/sony-ericsson-boosts-xperia-arc-and-play-to-2-3-3-includes-face/:
Pa, Sony Ericsson možda samo zaslužuju zlatnu zvijezdu za trud. Prije tjedan dana smo izvijestili da je moguće izvedbu dugo glasine Facebook integracije ažurirati će doći za odabir Xperia seriju mobitela ovaj tjedan, a mi smo gledajući proces početi danas. Primatelji ovaj gurnuti su Arc i radi, iako će se na sve nove uređaje Xperia niz cestu. Iako je preuzimanje uključuje Android 2.3.3 , glavni fokus je na "Facebook Inside Xperia", još jedan način da sync tvoj društveni mediji s druge aspekte vašeg telefona, poput kontakata, kalendara, te foto galerija. Ostala poboljšanja u paket uključuje WiFi stabilnost, poboljšane performanse baterije, HD video snimanje izvedbe (Arc samo), i bug ispravke. Ne stres ako vaš telefon nije vidio update još, Sony Ericsson, kaže da je to postupno rolling out zbog problema s pojedinim tržištima i prijevoznika marke. Nema posebnih rok je dao, iako je tvrtka spominje da je "to može potrajati neko vrijeme." Ako ste jedan od sretnika primatelja da ga se danas, međutim, vikati u komentarima ispod.

Nastaviti čitanje Sony Ericsson Xperia pojačava Luk i igrati na 2.3.3, uključuje Facebook integracije

Sony Ericsson Xperia pojačava Luk i igrati na 2.3.3, uključuje Facebook integracije prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 svibanj 2011 00:54:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sony Ericsson | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar