petak, 27. svibnja 2011.

Windows Phone Web Marketplace, Parental Controls dolaze sa Mango

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/YtuaHnkHAQ4/windows-phone-web-marketplace-parental-controls-coming-with-mango.ars:

Windows Marketplace telefona, trenutno se pristupa putem telefona i sama radna površina softver Zune će dobiti web prisutnost u predstojećem Mango izdanje. Web dućan će omogućiti pregledavanje i kupnju Windows Phone aplikacije. Nove aplikacije mogu se instalirati na telefon automatski over-the-air, ili ručno instalirali na kupca nahođenju.

Tržište će također dobiti Parental Control pogona, omogućiti roditeljima da blokiraju aplikacije prema njihovoj dobi ocjene i spriječiti korištenje plaćenih aplikacija. Web Tržište će također usmjeriti migraciju na novi telefon, to će se pratiti povijest kupovine i dopustiti programa da se reinstalira.

Iako na telefon Tržište aplikacija radi dovoljno dobro, pogotovo s NoDo poboljšanja da popraviti svoj ​​pretraživanje značajka -web-based Marketplace izgleda kao da će biti brži, lakši način za pregledavanje i kupiti aplikacije.

Roditeljska kontrola su također značajan napredak. Nedostatak roditeljskog nadzora je trenutno problem za program razvijen na platformi, kao što neki programeri su imali svoje aplikacije blokiran zbog sposobnosti onih programa pokazati "grafički" slike od seksa ili nasilja. Game Developers također pasti prekršaj od trenutnog sadržaja ograničenja. Roditeljske kontrole sustava Microsoft bi trebao omogućiti rješavanje problema i, iako specifične detalje o tome što će se i neće biti dopuštene su još nisu dostupne .

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar