petak, 27. svibnja 2011.

Sony kaže PlayStation Network će se vratiti u Aziji, počevši od sutra

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/27/sony-says-playstation-network-will-return-to-asia-starting-tomo/:
Dobra vijest, Azija - PlayStation Network konačno vraća. Danas, Sony je najavio da će vratiti svoju gaming mreža diljem kontinenta, više od mjesec dana nakon pada plijen na sakaćenje podataka povrede . Tvrtke PSN usluge su već gore i trčanje na druge dijelove svijeta i, počevši od sutra će se upaliti ponovno u Tajvan, Singapur, Malezija, Indonezija, Tajland, pa čak i Japana, koji je bio utočište suzdržano o mreži sigurnosti. Igrači u Južnoj Koreji i Hong Kongu, u međuvremenu, morat će pričekati malo duže prije povratka na normalnost, iako Sony je nadajući se da će u potpunosti riješiti problem do kraja mjeseca. Tvrtka svakako čini žele staviti ovaj saga u krevet , i iz razumljivih razloga. Incident je već trošak Sony procjenjuje se 171 milijuna dolara u prihoda - da ne spominjemo neispričan brojeve odjednom oprezni potrošača.

Sony kaže PlayStation Network će se vratiti u Aziji, počevši od sutra prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 svibanj 2011 06:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Bloomberg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar