petak, 27. svibnja 2011.

Xperia Play konačno zemljišta u O2 UK, dostupan u crnoj ili bijeloj

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/27/xperia-play-finally-lands-at-o2-uk-available-in-black-or-white/:
Bilo je potrebno neko vrijeme , ali da O2-ekskluzivna bijelo Xperia Igra je konačno s nama. Ranije ovog mjeseca, u Velikoj Britaniji prijevoznik je obećao da dostavi igrati u lipnju, ali očito stvari su otišle bolji od očekivanih, što sada vidimo "na lageru" Signage uz obje crno-bijeli modeli Sony Ericssonove gaming telefon. Cijene je identičan za obje varijante boje, s početkom u "besplatno" kada se montira na skupo (34 £ mjesečno) dvije godine ugovora i izviru na £ 430 ($ 702) na Pre-Pay ponude. O2 također baca u odgovarajući multimedijalni pristanište plus tri bonus igre zasladiti posla. Mi smo guessing da android 2.3.3 ažuriranje koje Sony Ericsson tek namotan vanjska strana za Xperiu Play možda napokon allayed O2 softver brige, koje je omogućilo da se sada za početak prodaje uređaja ozbiljno.

Xperia Play konačno zemljišta u O2 UK, dostupan u crnoj i bijeloj prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 svibanj 2011 06:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink dialtosave.co.uk | izvor O2 (White) , (Crno) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar