petak, 27. svibnja 2011.

Lenovo IdeaPad K1 tablet hitova neke online trgovac na malo, još uvijek ne kupiti-u mogućnosti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/27/lenovo-ideapad-k1-tablet-hits-some-online-retailers-still-not-b/:
Lenovo još nije službeno potvrđeno, ali svi znakovi ukazuju na predstojeći US lansirati od svoj Android-based IdeaPad K1 tablet. To je samo pogodak FCC pod "K1" nadimkom ranije ovog mjeseca, a sada je stečen punom cvijet uvrštenja na Buy.com, zajedno s naočale i neke slike koje prikazuju off Lenovo je "custom-sagrađena Android sučelje." Te naočale uključuju 10,1-inčni zaslon, procesor Tegra 2 (ne Snapdragon kao što smo vidjeli na LePad ), 32GB prostora za pohranu, dual kamere (5 megapiksela stražnje i prednje strane 2 megapiksela okrenut), utor za microSD kartice, mikro HDMI izlaz, pa čak i utor za SIM karticu - nešto posebno to je također naveden kao dolazi s predinstaliranim Netflix. Dok je većina onih naočale izgledaju kao siguran ulog, drugi očito nisu sasvim postavljen u kamenu, popis alternativno spominje i android 3,0 i 3,1 android, na primjer, i oba 1280 x 720 i 1280 x 800 rezolucije (iako potonji Čini se vjerojatnije). Što je više, dok Buy.com ne pruža samo još cijenu, tablet također ima hit Krex Računala svih mjesta, gdje je navedena na 510 dolara. Hit gore galeriji ispod za bliže izgled.

Galerija: Lenovo IdeaPad K1

Lenovo IdeaPad K1 tablet hitova neke online trgovac na malo, još uvijek ne kupiti-u stanju prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 svibanj 2011 11:43:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Netbook Vijesti |

Nema komentara:

Objavi komentar