petak, 27. svibnja 2011.

NHK demo Hybridcast streaming, timovi se internet i kabelska TV za vrhunsku 3D isporuke

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/27/nhk-demos-hybridcast-streaming-teams-up-internet-and-cable-tv-f/:
Uz sve buka okolnih natječu 3dtv tehnologije , to je lako zaboraviti sve važne isporuke procesa : kako je TV uzimajući njegov sadržaj, i što to znači za gledatelja? On svibanj činiti trivijalnim, ali odgovor je sve-previše važno da ljudi na NHK, koji se nadaju kako bi se olakšalo Full HD isporuke za 3D sadržaja pomoću novog hibridnog sustava emitiranja. Mislite da ste već Full HD 3D? Razmislite još jednom: većina emitiranje 3D sadržaja je dostavljen putem rame uz rame prijenosa, prisiljavajući dvije slike (po jedan za svako oko), u jednu 1080p okvira. To omogućava 3D sadržaja na cijevi kroz postojeći HD kanale, ali kad zasebne slike su rekonstruirani i upscaled, rezolucija i kvaliteta slike pate. NHK se nada da će riješiti tako fuziju emitiranja prijenosa s širokopojasni prijenos, ono što ona naziva Hybridcast. U nedavnom dual-stream demo, NHK poslao sliku za jednim okom preko standardne HD TV prijenos cijevi, a drugi kroz one čudesne internet cijevi, na kraju reassembling dvije struje u jednom, Full HD slike, spremni za gladni zjenice. Ovaj sustav za isporuku prototip je nešto više od demo upravo sada, ali uz malo sreće, to će biti daje nam cijeli novi razlog za nakaza out o širokopojasni bandwith kape u bliskoj budućnosti.

NHK demo Hybridcast streaming, timovi se internet i kabelska TV za vrhunsku 3D isporuke prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 svibanj 2011 04:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Tech-On | izvor NHK (PDF) | Pošalji ovu | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar