petak, 27. svibnja 2011.

Appleov servis iCloud glazba će automatski ogledalo vaše iTunes knjižnica pomoću 'visoke kvalitete "pjesme?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/27/apples-icloud-music-service-will-automatically-mirror-your-itun/:
Tu je bilo toliko naklapati o Apple iCloud koje mislite da bi streaming glazbe usluga već je najavljeno i bavi inked . No, to je još uvijek samo glasina sve dok Apple izvršni uzima na pozornicu i oslobađa oblak Player Amazon i Google Music natjecatelj u bujica superlativima. To nije spriječilo BusinessWeek od koračni gore sa dobar pregled svega što je "poznato" dosad, a daje nam uvid u pojedinosti o tome kako usluge će raditi i motivacije da se to dogodilo. Jedan otkrivenje, koji potječe od tri osobe u znaju, tvrdi da Apple će skenirati kupaca iTunes knjižnica ( halo, LaLa ) i brzo ogledalo sadržaja na Apple's vlastite poslužitelje - nema masovne DSL-gušenja upload potrebno. I Apple će vas učiniti čvrstom i "Zamjena", bilo niskim bitrate pjesme s "visoke kvalitete" verzije pohranjuje ga u svoj ​​potpuno licencirana glazba ormari za streaming na svoj ​​spojenih uređaja.

Naravno, ta vrijednost-dodati neće doći besplatno i sigurno će zahtijevati pretplatu. Trošak za potrošača, iako je još uvijek vrlo nejasna kao što je usluga za integraciju s Appleovim 99 dolara godišnje MobileMe prijevara. A znate one glasine o MobileMe se nudi kao besplatan servis ? Ne bi me iznenadilo da ona ostaje na 99 dolara s iCloud se najavio kao "slobodne" Značajka ažuriranja, zvani, 8,25 dolara mjesečno glazbe pretplate. Bez obzira, to je ovaj model pretplate koji ima velike etikete toliko oduševljeni jer će konačno omogućiti im da iznuditi naknade za sve koji piratskih audio ste možda naišli jer Napster je bio pušten na nespremna glazbene industrije prije desetak godina. Svi znaci ukazuju na WWDC za to da se službene, ali smo sigurni da čuti više - mnogo više - prije događaja započinje 6. lipnja.

Appleov glazbeni servis iCloud automatski će ogledalo vaše iTunes knjižnica koristeći "kvalitetne" pjesme? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 svibanj 2011 03:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor

Nema komentara:

Objavi komentar