petak, 27. svibnja 2011.

Ritam je 4-bitni Chrono Watch vam omogućuje da učinite posao, prerušavanje svoj unutarnji geek

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/27/cadences-4-bit-chrono-watch-lets-you-do-business-disguises-you/:
Pogled iznad i primijetit ćete normalno, elegantno kronograf sat, točno? Nije točno ... Pogledajte da jet-crni brojčanik je ljuljanje 4-bitni binarni sat-barovi u mjestu brojeva, i izgleda vrlo geek-chic da to učini. Najavio je danas, ritam je 4-bitni Chronograph Watch je Chrono reviziju svojih 80 $ 4-Bit Watch, sportske veće kućište, tamnije biranje, veća otpornost na vodu, i većina osobito, UTC prikazati će vam pomoći da ostanu na raspored dok se vječito putovanje. Svjetlećim rukama - savršeno za kasno-noćni sjeckanje - čuvaju se u pokretu za automatsko Miyota kvarcni pokreta klinču unutar 42mm inox slučaju, što je ocijenjeno otporni na vodu na pet atmosfera (165 stopa). Sat je dodatno zaštićen safir-obložena staklom kristala, i topped off s crnom kožom bend da zadrži stvari extra stilom. Kada 4-Bit Chrono brodovi dolaze srpnja, uzimajući jedan oko ručnog zgloba će vam postaviti natrag $ 195, ali lukavo nosi svoje geek raz je samo 119 $ ako vam rezervirati jedan sada - puni press release je nakon pauze će vam pomoći da odlučite.

Nastaviti čitanje Kadenca je 4-bitni Chrono Watch vam omogućuje da učinite posao, prikriva svoj ​​unutarnji geek

Ritam je 4-bitni Chrono Watch vam omogućuje da učinite posao, prerušavanje svoj ​​unutarnji geek prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 27 svibanj 2011 02:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Ritam gledati tvrtka | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar