utorak, 31. svibnja 2011.

Weird Science uživa pintu Guinness u Irskoj više

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ZC7wiV_xHt4/weird-science-enjoys-a-pint-of-guinness-more-in-ireland.ars:

Oni pretenciozan pivo snobs može biti u pravu: Jeste li ikada dobiti je rekao da, da stvarno poštovati Guinness, morate putovati u Irsku? Četiri istraživači ga je uzeo na sebe da putuju svijetom i saznati , prikupljanje "podataka na uživanje u Guinnessovu i srodnih faktora." Uživanje je debeo ispitana je u 71 PUBS proširila preko 14 zemalja, a zaključak je da je to zaista ugodnije na domaćem terenu, utvrdivši da "i dalje statistički značajna nakon prilagodbe za istraživač, pub ambijent, Guinness izgled, i senzorska mjere mouthfeel, okus, i okusom. " Međutim, istraživači priznaju da je njihova studija ima neke ograničenja, tako da su oni nadajući se da će proširiti na to malo.

Iluziju da Barbie: Ovaj rad zapravo je usmjerena na prilično značajne kognitivne pitanje: što je krajnji referentna točka za naš vizualni sustav? Je li to naše tijelo, ili mi komad zajedno referentna točka iz našeg okruženja? To je način za dobivanje na pitanje koje je malo čudno: autori koriste virtualne stvarnosti naočale za uvjeriti ljude da su veličina lutke , oni doslovno nazvati jedan od njihovih instrumenta lutku Barbie eksperiment. Druga postava dao ljudi smislu su bili divovi, do 13 metara visok. "Naša vlastita tijela veličine utječe na način na koji doživljavamo svijet", zaključili su autori.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar