utorak, 31. svibnja 2011.

Linus Torvalds releases Linux kernel verzije 3 kako bi proslavili 20 godina Penguin pokreće računalstvo

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/linus-torvalds-releases-linux-kernel-version-3-to-celebrate-20-y/:
Prošlo je gotovo dvadeset godina otkako je Linus Torvalds pustiti Linux na bezazlen svijeta, i jučer je napokon ažurirati open source OS kernela na verziju 3.0. Ovaj treći iteracija, trenutno pod nazivom 3.0.0-RC1, dolazi 15 godina nakon 2,0 prvi hit weba i donosi drivera za Microsoft Kinect - potez koji bi trebao imati vizije šećera šljiva vila (ili možda samo Android avatari ) pleše u hakera 'glave. Također uključena je kod optimiziran za AMD-ov Fusion i Intelov Ivy i Sandy Bridge silicija, a neki ažurirane grafičke drivere, previše. Bez obzira na ove ukusne poslastice nove, Torvalds je brzo naglasiti da je ovaj novi release je evolucijska promjena i oslobađanja velike trojice-oh je sve o preseljenju u trećoj dekadi distribucije, a ne o remont OS. Tu je još uvijek rad koji treba obaviti, kao što je puštanje kandidat potrebna profinjenosti, ali znatiželjan coders mogu zgrabiti najnoviji Linux na izvor link ispod Kernel.org.

Linus Torvalds releases Linux kernel verzije 3 kako bi proslavili 20 godina pingvin-powered računanje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 19:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Ubjedljivo Tech | izvor LKML , Kernel.org | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar