utorak, 31. svibnja 2011.

Samsung je novi AMOLED linije za proizvodnju trebali pomoći u ublažavanju nedostatka smartphone prikaz

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/31/samsungs-new-amoled-production-line-should-help-ease-smartphone/:
AMOLED zaslona može se u relativno kratkom opskrbe danas, ali Samsung radi svoj ​​najbolji kako bi se premostio jaz. Danas, tvrtke Mobile Display Jedinica objavio da je njegov 5.5th generacije AMOLED proizvodna linija je sada otvoren, neka dva mjeseca prije roka. Linija koristi staklena podloga koje su znatno veće od onih u svojim postojećim fabrikama, dopuštajući Samsung za povećanje proizvodnje, dok smanjenje troškova. To povećanje proizvodnje dolazi kao odgovor na rastuću potražnju za Galaxy S II i AMOLED tržište koje, prema DisplaySearch, trostruki bi u ovoj godini na vrijednosti 4,26 milijarde dolara. Za sada, proizvodna linija s naglaskom na smartphone prikazuje, jer to je gdje je potražnja raste najbrže, ali će na kraju okrenuti pozornost na tablet PC prikazuje, kao dobro. Nova tvornica montaže prikazuje se trenutno ustalasati oko tri milijuna ekrana mjesečno, ali je sposoban da ramping do 30 milijuna kuna, u punom kapacitetu. Nema riječi, ali o tome kada će se to postiglo stopa, ali ako SMD nastavlja jačati svoje proizvodnje, mi svibanj čak i vidjeti da na tržištu višak smo bili rasprave o.

Samsung je novi AMOLED proizvodna linija trebala pomoći u ublažavanju nedostatka prikazati smartphone prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 31. svibanj 2011 07:10:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink OLED-Display.net , Reuters | izvor Samsung | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar