utorak, 31. svibnja 2011.

Pixel Qi ima za cilj Android tablets s višim res-10-inčni i 7-inčni reflektivni LCD (Hands-on)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/31/pixel-qi-takes-aim-at-android-tablets-with-higher-res-10-inch-an/:
Mi smo drži nadu za Pixel Qi uređaja za godina, otkad smo prvi put čuli da je OLPC spin-off će započeti proizvodnju svojih prikazuje za korištenje od strane bilo kojeg OEM potrazi za baterije ispijanju LCD. Nažalost, Mary Lou's LCD, sposoban za prebacivanje između suncu čitljiv reflektirajuća način i full-color propusnog države, imali ograničen unos od strane nekih manje nego poželjni partneri . Ipak, momčad se vratila na Computex sa 7-inčni (1024 x 600) panel koji je zadirkivali u prosincu prošle godine i novog visokog rezolucije 10-inčni (1280 x 800) ploča nudi 80 posto uštede energije u odnosu na konvencionalne LCD, prema Pixel Qi. U stvari, 10-inčni panel troši samo 2.7W u boji modu ili 0.4W u reflektirajući "eReader" modu.

Imali smo priliku vidjeti novi prikazuje izbliza ovdje na Computexu te su odmah pogođen poboljšanje gustoće piksela na 10-inčni panel. Izrada skok na WVGA je bio jedan od glavnih blagodat, kao istovjetne slike gledao oštrije i bolje definiran nego na 1024 x 600 struja-gen Pixel Qi prikaz. Svjetline na novi ekran je manji nego na svog prethodnika, ali to je zato tvrtka još nije dovršen stvari - mi smo obećali znatno bolje čitljivosti s pozadinskim osvjetljenjem off u konačni proizvod i svjetlije slike kad je on. 7-incher, izvorno namijenjen za masovnu proizvodnju u drugom tromjesečju sada će se uzorak u Q3, koji će se nakon više piksela guste 10-inčni model, koji će pogoditi proizvodnju u Q4. Opseg iz novost u galeriji ispod ili skočiti prošlosti pauzu za video.

Nastaviti čitanje Pixel Qi ima za cilj Android tablets s višim res-10-inčni i 7-inčni reflektivni LCD (Hands-on)

Pixel Qi ima za cilj Android tablets s višim res-10-inčni i 7-inčni

Nema komentara:

Objavi komentar