utorak, 31. svibnja 2011.

TransPhone parovi tablet i slušalice, nastala prije ASUS Padfone

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/transphone-pairs-tablet-and-handset-emerged-before-asus-padfone/:
Dok ASUS ' Padfone je na tržište s puno naljepnica odjevena-model fanfare na Computexu danas, CMIT je TransPhone je očito uživa u svojoj trećeg dana života, nakon što se prvi put pojavio na webu već u subotu. Oba tablets uključiti izgrađen-in vezovima s smartfone na utakmicu, ali su inače jedinstven u izgled i značajke. TransPhone uključuje Bluetooth slušalica i slajd-u smartphone dock, dok Padfone je slušalica u potpunosti skriven flip-up stražnja vrata. CMIT Uređaj navodno omot 1.2GHz dual-core procesor Qualcomm i SVGA prikaz, zajedno s USB i HDMI priključke, iako smo još uvijek je nejasno na koji OS će se prikazivati ​​na tablet. Tu je i nema riječi o cijeni ili dostupnosti, ali TransPhone je u dobrom društvu tamo, tako da ne bi spremni jarku one samostalni gadgete samo još.

TransPhone parovi tablet i slušalice, nastala prije ASUS Padfone prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 17:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Engadget Kina | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar