utorak, 31. svibnja 2011.

Robot Ruby rješava Rubik's Cube u 10,69 sekunde, još uvijek ne može tući ljude (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/30/robot-ruby-solves-rubiks-cube-in-10-69-seconds-still-cant-bea/:
Postoji nekoliko roboti dovoljno pametan da riješiti Rubik's Cube u sekundi stan , ali je grupa studenata na Swinburne University of Technology misle njihove svibanj biti najbrži na Zemlji. Njihova bot, pod nazivom Ruby, nedavno je svladao puzzle u samo 10,69 sekundi, uključujući i vrijeme provedeno analizom kocke. Da bi se postigao ovaj podvig, uređaj skenirane igračka sa webcam prije svoje softverske obrade slike za ručica se rješenje. Prema sveučilištu, Ruby je 10-drugi znak razbija trenutni robota svjetski rekord od 18,2 sekundi, neslužbeno što ga čini najbržim kocka rješavanja stroj na planetu. Ali, Ruby je još uvijek dug put to ići prije nego što ga uhvati Feliks Zemdegs - 16-year-old Australian koji je riješiti Rubik's Cube u 6,24 sekundi i nastavlja nositi baklja za cijelo čovječanstvo. Uviti i pretvoriti svoj put prošlosti pauze za punu PR i video Ruby u akciji, kao i isječak Zemdegs pokazujući nam koliko je pros to učiniti.

Nastaviti čitanje Robot Ruby rješava Rubik's Cube u 10,69 sekunde, još uvijek ne može tući ljude (video)

Robot Ruby rješava Rubik's Cube u 10,69 sekunde, još uvijek ne može tući ljude (video) prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 30. svibanj 2011 20:46:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink PhysOrg | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar