utorak, 31. svibnja 2011.

Eutelsat je Ka-Sat satelita ide na službu, nudi širokopojasni do 13 milijuna domova širom Europe

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/31/eutelsats-ka-sat-satellite-goes-into-service-provides-broadban/:
U Europi već veliku pokrivenost širokopojasnim može biti širi i dalje, sada kada Eutelsat je Ka-Sat satelit, službeno je otišao u službu. Nove letjelice, koja je pokrenula iz Kazahstana u krajem prosinca, koristi spotbeam tehnologije za stvaranje područja povezanosti koja su oko 250 kilometara u širinu, sa svakom zrakom nosi ukupnog kapaciteta od 900Mbps. Za razliku od Hylas 1 , njen doseg se protežu daleko diljem kontinenta, pružajući Tooway visoke propusnosti usluge 13 milijuna kućanstava u udaljenim lokacijama. Pretplatnici će imati download brzine do 10Mbps i upload stope 4Mbps, iako oni i dalje ćete morati staviti gore s latencije na red 250ms, čineći život još teže za istočnoeuropske OnLive igračima . Naravno, ovaj pristup ne dolazi besplatno, a Ka-Sat je 82-zrake strukturi mreže značajno smanjuje svoje troškove poslovanja, omogućujući Eutelsat ponuditi cijene koje su u rangu s tržišnim stopama. Prema direktor tvrtke Michel de Rosen, kupci trebaju očekivati ​​da će platiti oko 30 € za osnovnu uslugu, pored 250 € da bih morati potrošiti na 77cm antene. To nije nužno mali iznos novca za obitelji s niskim primanjima do tanjura iznad, ali barem oni će imati mogućnost da nije postojala prije. Voditelj prošlosti pauze za video o Tooway je Ka-Sat usluge, zajedno s punim PR.

Nastaviti čitanje Eutelsat je Ka-Sat satelita ide na službu, nudi širokopojasni do 13 milijuna domova širom Europe

Eutelsat je Ka-Sat satelita ide na službu, nudi širokopojasni 13 milijuna domova širom Europe prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 31. svibanj 2011 11:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Wall Street Journal | izvor Eutelsat | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar