utorak, 31. svibnja 2011.

Patent podnošenja otkriva Microsoft Zune Nano, nas podsjeća na ambiciozne prošlosti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/31/patent-filing-reveals-microsofts-zune-nano-reminds-us-of-an-am/:
Pogledajte da postoji? To je nada i san, oba od kojih naizgled se nalazi u neopisiv okvir šest metara ispod površine stvarnosti. Zahvaljujući malo kopanja po ljudi na Techie Buzz, patent filing Microsoft je bio otkrili sadrže slike i opise media player minijaturna, a ne za razliku od skice ovdje. Naravno, prva stvar koja dolazi na um je iPod nano konkurent, a jedan je za čudo kada točno čep je izvukao iz takve inicijative. Aplikacija sama je izvorno podnesena u travnju 2009, i bio je samo javno u USPTO baze podataka danas - posljednja Zune uređaja kako bi se proizveo je HD (koji je sletio u jesen '09), i dati Redmond inzistiranje na tome da Windows 7 Telefon svoj ​​sljedeći Zune , mi smo guessing to mali čovjek nikada neće vidjeti svjetlo dana. Možda u nekom drugom životu, ipak. Za sada, slobodno jedne izliti što mislite o tome što bi ste bili, i dati koji izvor vode džaku ako ste dobri drži leđa suze.

Patent podnošenja otkriva Microsoft Zune Nano, nas podsjeća na ambiciozne prošlosti prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 31. svibanj 2011 15:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WinRumors , Techie Buzz | izvor USPTO | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar